Foodfotografie

Bent u op zoek naar professionele Foodfotografie? Daarvoor bent u bij Fotostudio Huren Brabant aan het juiste adres. Professionele foto’s waardoor het eten er fantastisch uit ziet, zijn een belangrijk onderdeel van de promotie van uw restaurant of horecazaak, omdat foto’s vaak veel meer zeggen dan woorden. Wij maken foodfoto’s in alle gangbare bestandsformaten, zoals jpg, png en tiff, die u vervolgens kunt gebruiken voor al uw promotiekanalen. Denk hierbij aan reclame, uw website en vooral aan al uw social media kanalen. U kunt onze studio huren om zelf aan de slag te gaan met het maken van food foto’s, of het geheel uit handen geven en ons de foto’s laten maken.

Food foto’s laten maken

Liever niet zelf aan de slag met het maken van foodfoto’s? Dan kunt u het uiteraard ook uitbesteden. Fotostudio Huren Brabant heeft al jaren ervaring in de food-wereld. Vele ondernemers gingen u voor en hebben gebruik gemaakt van onze diensten. Naast deze ervaring beschikken wij ook over een zeer nette foto studio waarin alles aanwezig is om professionele food foto’s te maken. Het is, indien gewenst, uiteraard ook mogelijk om zelf in onze studio aan de slag te gaan met het maken van uw professionele foodfoto’s.

Achtergrond foodfotografie

Eén van de belangrijkste onderdelen van foodfotografie is de achtergrond. Denk vooraf goed na aan de sfeer en kleuren van de foto. Een foto met witte achtergrond komt bijvoorbeeld erg klinisch of hygiënisch over, terwijl bijvoorbeeld een betonnen vloer veel sfeervoller overkomt. Bedenk je dus goed wat de foodfoto’s uit dienen te stralen. Ook de keuze voor het bord en eventueel bestek zijn hierbij van belang. Kies je voor een ‘rustig’ bord zonder bijzondere kleuren, of juist voor een ‘druk’ bord met allerlei details?

Uw eigen unieke reclamefoto’s

Nadat u de afbeeldingen heeft ontvangen zijn deze ook echt van u. U beschikt dan over uw eigen professionele en unieke foodfoto’s om de aandacht mee te trekken. Indien gewenst kunnen de foto’s worden voorzien van een watermerk of nog nabewerkt worden. De foto’s kunt u vervolgens naar wens gebruiken voor alle reclamedoeleinden binnen uw bedrijf, zoals advertenties, posters, flyers en op social media.

Ook food fotografie laten maken?

Wil je een van onze fotografen inhuren of zelf de fotosturen huren?